Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Ми готові їхати у Київ, - Ганущин анонсує сесію під стінами парламенту

Виїзне засідання сесії Львівської обласної ради у Києві, під стінами Верховної Ради україни, може відбутися тоді, коли у цьому буде потреба. Про це сьогодні, 2 жовтня, під час брифінгу заявив голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин.
Сесія Львівської обласної ради. Фото Гал-інфо, Олена Ляхович

«Ми голові виїздити в Київ і заявляти свою позицію публічно там, адже нам пропонують вектор руху до капітуляції у війні з Росією», - прокоментував Олекснадр Ганущин сьогоднішню заяву Львівська облрада щодо недопущення капітуляції України у російсько-українській війні.

Він заявив, що жодних виборів на тимчасово окупованих територіях не може бути.

«Терористи, які вбивали наших захисників не повинні отримати можливість потрапити у владу», - сказав він.

Також Олександр Ганущин запевнив: «На акціях, які вчора були на Майдані, такі виступи не завершаться. Ми не погодимося із капітуляцією. Свої рішення на позачергових сесіях ухвалять і інші обласні ради».

Нагадаємо, як повідомляло Гал-інфо, депутати підтримали заяву Львівської обласної ради щодо неприпустимості відведення сил і засобів Збройних Сил України, інших утворених відповідно до законів України військових правоохоронних органів спеціального призначення, Міністерства внутрішніх справ України, Національної поліції України, розвідувальних органів України, від меж тимчасово окупованих територій у Донецькій та Луганській областях.

Також нагадаємо, що голова Львівської ОДА Маркіян Мальський звернувся із трибуни Львівської облради до депутатів ради з поясненням дій та слів президента України, щодо так званої "формули Штайнмаєра". Він заявив, що капітуляції немає, є конструктивна та послідовна позиція і потрібно дочекатися більше інформації.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ