Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

Ми не можемо зловити вірус: Максим Козицький розповів про COVID-19 на Львівщині

Сьогодні, 21 липня, голова Львівської ОДА Максим Козицький прокоментував ситуацію щодо поширення інфекції коронавірусу в області. Про це повідомила журналістка Гал-інфо.

Максим Козицький, Фото Гал-інфо, Олена Ляхович

“На жаль, Львівщина за останні кілька днів і надалі посідає перші місця, якщо говорити в абсолютних цифрах за кількістю захворілих”, - розповів Максим Козицький.

Так справді, у Львівській області захворіло понад 8200 осіб, 1500 — одужали. На жаль, 212 чоловік померли.

“Зі своєї сторони ми підгодовуємо медичні заклади таким чином, що тільки 40 ліжок зайнято. Як нами мене, то це дуже добрий показник. І кількість постійно перебуваючих хворих, якщо брати за минулий тиждень, то коливається від 850 до 930 осіб”, - зазначив очільник Львівщини.

Максим Козицький, Фото Гал-інфо, Олена Ляхович

У Львівській ОДА переконані у тому, що медична сфера області повністю справляється з тими зверненнями, які надходять,

“Наші лікарні забезпечені засобами індивідуального захисту. І ми повністю на даємо допомогу, за якою до нас звертаються”, - пояснив Максим Козицький

Він наголосив на тому, що захворюваність, на жаль, переважно залежить від людей.

“Ми зі свої сторони не можемо зловити цей вірус. Тому наше завдання підготувати і бути готовими до тої кількості захворілих, які поступають до нас. Але люди мають розуміти, що справді необхідно дотримуватись заходів карантину. Найкраще лікування — це превенція”, - сказав .

На сам кінець Максим Козицький зазначив, що наразі допомогу надають 11 закладів охорони здоров’я. “Ми підготували 16”, - додав очільник Львівщини.

[[347465]]

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ