Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Михайло Папієв вручив 21 автомобіль інвалідам, які травмувалися на виробництві

Міністр праці та соціальної політики України Михайло Папієв разом із заступником голови ЛОДА з питань соціальної політики Ярославом Пітком вручив 21 автомобіль марки „Славута” інвалідам, які отримали інвалідність внаслідок нещасного випадку на виробництві. Про це “Гал-info” розповів заступник голови ЛОДА з питань соціальної політики Ярослав Пітко.
 „Це перша черга зі 130 автомобілів, які заплановано вручити цього року цій категорії громадян. Кошти на закупівлю авто виділені з Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві. Документи на право власності вже оформлені, автомобілі заправлені, тому нові власники відразу після вручення поїхали додому „своїм ходом”, – зазначив Ярослав Пітко.
 Зараз Михайло Папієв разом Ярославом Пітком перебувають на швейному підприємстві „Силует”, де працюють інваліди з вадами слуху. Зокрема, за словами Ярослава Пітка, проблема працевлаштування і соціального захисту інвалідів активно обговорювалася з міністром. На сьогодні у Львівській області є 20 підприємств, на яких загалом працює близько 600 інвалідів, а на підтримку таких підприємств у 2006 році було виділено з держбюджету 2 млн 200 тис. грн.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ