Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Михайло Сендак обіцяє «наслати» на «Львів-ТБ» обласне КРУ

Михайло Сендак збирається звернутися у Контрольно-ревізійне управління Львівської області, щоб ініціювати перевірку фінансово-господарської діяльності комунального телебачення «Львів-ТБ», — повідомив «Гал-info» голова Львівської обласної ради.
«Я хочу з’ясувати, наскільки керівництво телекомпанії прозоро використовує кошти та обладнання, які виділяє їм Львівська обласна рада, бо особисто в мене є інформація, що на «Львів-ТБ» далеко не все так чисто і прозоро, як стверджує генеральний директор КП «Львів-ТБ» Михайло Хвойницький, який і при есдеках, і сьогодні знав, як вислужитися і де лизнути, щоб отримати якнайбільшу вигоду для себе», — зазначив Михайло Сендак.
Голова Львівської облради не збирається вибачатися перед творчим колективом «Львів-ТБ», як того вимагають журналісти. За словами Михайла Сендака, в нього не було жодного конфлікту з журналістами, тому він зовсім не розуміє, про яке вибачення йде мова.
Що ж до заяви працівників «Львів-ТБ», що вони відмовлять голові ЛОР в наданні ефіру, якщо він не вибачиться, Михайло Сендак зазначив, що «Львів-ТБ» фінансується обласною радою і мають бути спеціально виділені години для ефіру представникам обласної ради. Якщо ж дирекція телеканалу намагатиметься порушити цю норму, Михайло Сендак, як він запевнив, подасть у суд на КП «Львів-ТБ».
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ