Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Війна з Росією  |  Волинь

Минулого місяця на фронті загинуло шестеро захисників

3 червня у Козацькому кафедральному соборі святої великомучениці Катерини Православної церкви України в Чернігові проведено панахиду за воїнами, які в травні цього року віддали своє життя за нашу країну, а також за всіх загиблих у боях за незалежність України. Про це інформує пресслужба УІНП.
Фото: Північно-східний відділ УІНП

Організаторами стали Український інститут національної пам'яті та Чернігівська єпархія ПЦУ за сприяння Міністерства у справах ветеранів України.

Співробітник Північно-Східного міжрегіонального відділу УІНП Сергій Горобець розповів про загиблих у травні 2021 року українських захисників.

Панахиду відправив секретар Чернігівської єпархії ПЦУ отець Роман. Він помолився за кожного з загиблих воїнів, які в травні цього року віддали своє життя за нашу країну, та всіх загиблих Героїв в боях за незалежність України, за видужання всіх поранених воїнів, за всіх живих Захисників України.

"У травні цього року на фронті війни з російським агресором віддали життя за Україну три солдати, два сержанти, один офіцер. Найстаршому – 42, наймолодшому – 22. Один полеглий у Луганській області, решта – на Донеччині. Ворог здійснив 286 обстрілів у травні – це трохи менше, ніж у квітні (315), але цілком на рівні весни минулого року. 14 воїнів отримали в травні поранення. Молимося за їхнє видужання. Вічна пам’ять полеглим за Україну!", - зауважив співробітник УІНП Сергій Бутко.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ