Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Минулої доби прикордонники ЗхРУ оформили 145 вантажівок з гуманітарною допомогою

​За добу 23 вересня західні кордони України з ЄС та Молдовою (у Чернівецькій області) перетнули 87 тисяч осіб та 20 тисяч транспортних засобів. Про це повідомили в пресслужбі Західного регіонального управління Держприкордонслужби України.

З України минулої доби вибули 45 тисяч осіб. 28 тисяч з них перетнули кордон з Польщею, решта прослідували до інших країн ЄС та Молдови.

До України за минулу добу прослідували 42 тисячі осіб, 37 тисяч з них – громадяни України. 

Оформлено 145 вантажівок з гуманітарною допомогою.

За спробу незаконного перетину державного кордону України затримано 33 особи – 4 з них намагалися незаконно перетнути кордон у пунктах пропуску, ще 29 було затримано поза визначеними пунктами перетину.

Крім того, на виїзд з країни не пропущено 2-х чоловіків, громадян України, оскільки прикордонники виявили ознаки підробки їхніх документів, які надають право на перетин кордону особам призовного віку. У діях чоловіків наявні ознаки правопорушень передбачених статтями 336 та 358 Кримінального кодексу України.

НАГОЛОШУЄМО, що пропуск повнолітніх громадян України через кордон здійснюється за закордонними паспортами чи іншими, передбаченими законодавством та міжнародними договорами, документами відповідно до Постанови Кабміну від 27 січня 1995 р. N 57 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ