Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Минулої доби в ДТП на Львівщині травмувалась одна людина

Як повідомили Гал-інфо у відділі комунікації поліції Львівської області, Загалом на території Львівської області протягом 21 серпня сталося 56 дорожньо-транспортних пригод, з яких в одній потерпіла людина.

Подія трапилася після опівночі в селі Розвадів, Миколаївського району. Їдучи скутером, 16-річна мешканка району не впоралася з керуванням та впала. Внаслідок цього вона отримала перелом ключиці та множинні забійні рани обличчя. За цим фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Встановлюються обставини автопригоди.

За наслідками інших ДТП поліцейські склали адміністративні протоколи за ст.124 (порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Санкція статті передбачає накладення штрафу в розмірі двадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавлення права керування транспортними засобами на строк від шести місяців до одного року.

Нагадаємо, на Львівщині водій наїхав на пенсіонерку: у жінки зламана ключиця.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ