Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Минулої доби в ДТП на Львівщині загинула 1 людина

На Львівщині протягом 27 серпня сталося 56 автопригод, з яких 21 – на території області, 50 – у Львові. В одній із них потерпіли двоє пасажирів гужової повозки. Про це Гал-інфо повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

Як попередньо встановили правоохоронці, 27 серпня о 21.20 на автодорозі Броди – Лешнів неподалік села Білявці Бродівського району водій автомобіля ʺКамАЗʺ, 39-річний житель райцентру, здійснив наїзд на гужову повозку, яка рухалась в попутному напрямку. Внаслідок ДТП 62-річний пасажир підводи загинув на місці події, а 61-річний зі струсом головного мозку та закритою черепно-мозковою травмою госпіталізований.

Відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Санкція статті передбачає позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

За наслідками інших ДТП  складено адміністративні протоколи за ст.124 Кодексу України про адміністративні правопорушення (порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

Нагадаємо, у Червонограді водій іномарки наїхав на двох неповнолітніх і втік.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ