Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Минулої ночі на Львівщині виявили три сигаретні схованки в автомобілях

Прикордонники Львівського загону за минулу ніч виявили три сигаретні схованки в автомобілях. Про це повідомили 1 червня Гал-інфо у пресслужбі Західного регіонального управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.
Фото Держприкордонслужба
Фото Держприкордонслужба
Фото Держприкордонслужба
Фото Держприкордонслужба
Фото Держприкордонслужба
Фото Держприкордонслужба
Фото Держприкордонслужба

Усі випадки мали місце на кордоні з Польщею.

Першим зазнав невдачі 29-річний українець, який через пункт пропуску "Краківець" прямував до Польщі мікроавтобусом "Фольксваген". Чоловік, мабуть, не знав, що у прикордонників наявна інформація про приховане переміщення ним сигарет, тому для перетину кордону обрав смугу руху "зелений коридор". Однак, під час поглибленого огляду автівки, прикордонники спільно з митниками виявили сигарети, які були приховані в паливному баку та спеціально виготовленому тайнику в підлозі. З даних сховків правоохоронці дістали 765 пачок сигарет трьох найменувань. Тютюнові вироби та автомобіль вилучені встановленим порядком. Сума оцінки вилученого майна наразі встановлюється.

Ще дві незаконні оборудки з прихованим переміщенням сигарет, завдяки оперативній інформації, було викрито у пункті пропуску "Шегині". Спочатку під декоративною обшивкою стелі автівки "Фіат", якою керував наш співвітчизник, прикордонники з митниками виявили 470 пачок сигарет. Згодом, правоохоронці "розкололи" задум іншого нашого земляка, який слідував до Польщі мікроавтобусом "Рено". Чоловік також спробував перемістити до Польщі майже ящик тютюнових виробів (495 пачок), приховавши їх під обшивкою стелі свого авта. У обох випадках сигарети були вилучені. Їхня вартість встановлюється.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ