Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Мирон Колодко хоче стати міським головою Львова

Депутат Львівської міської ради Мирон Колодко братиме участь у виборах міського голови Львова — про це він заявив сьогодні, 9 лютого. Своє бажання брати учать у боротьбі за крісло голови міста Мирон Колодко пояснює тим, що він вкрай стурбований екологічними проблемами міста, яким влада не приділяє належної уваги. Отож, основним пріоритетом своєї роботи як міський голова, якщо вдасться здобути цю посаду, депутат міськради бачить саме проблеми екології.
«Як еколог я, звичайно, робитиму наголос саме на екологічних проблемах, однак це не означає, що якщо я стану міським головою, то забуду про всі інші проблеми. Звичайно ж, ні», — зазначив Мирон Колодко.
В бажанні балотуватися на посаду міського голови Львова Мирона Колодка підтримала Львівська обласна Партія Зелених. Щоправда, на вибори депутат ЛМР йде як самовисуванець. Як пояснив голова ЛОО Партії Зелених Микола Шморгай, зареєструватися самовисуванцем легше, аніж кандидатом від якоїсь політичної сили.
Депутат Львівської міської ради не вважає, що із виборчою кампанією як кандидата на міського голову стартував надто пізно. Мирон Колодко переконаний, що його як дієвого депутати міськради двох скликань мешканці Львова знають достатньо добре. Витрачати ж великі кошти на виборчі перегони Колодко, як він запевнив, змоги не має.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ