Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Мирон Колодко вийшов із СПУ

Депутат Львівської міської ради, голова комісії з питань природокористування Львівської міської ради Мирон Колодко вчора, 25 січня, вийшов із СПУ. Про це він повідомив у коментарі „Гал-info».
Основною причиною виходу із Соціалістичної партії України Мирон Колодко назвав авторитарність керівництва секретаря ЛОК СПУ Євгена Таліпова, крім того, Мирон Колодко вважає, що опинився в Соціалістичній партії України майже випадково.
„Мені свого часу сподобалися акції „Україна без Кучми”, „Повстань Україно”, в яких соціалісти брали активну участь, — сказав Мирон Колодко, — я брав  участь у тих заходах як позапартійний”. Після цього, за словами Колодка, йому запропонували вступити у Соціалістичну партію України, на що він погодився.
Після того, як із соціалістами Мирон Колодко „побив горшки”, ймовірною партією, з котрою в майбутньому він співпрацюватиме, буде „Партія Зелених”. „Найбільш імовірною партією, з котрою я пов’язую свою майбутню діяльність, є „Партія зелених”, — сказав Мирон Колодко, — сподіваюся, найближчим часом від цієї політичної сили будуть певні  пропозиції.
На сьогоднішній сесії Львівської міської ради Мирон Колодко виступить із заявою стосовно свого виходу із Соціалістичної партії України.          
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ