Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Мирослав Хом'як нагородив у Львові найкращу спортсменку січня

Член Олімпійської ради відділення НОК України у Львівській області Мирослав Хом’як взяв участь у нагородженні Олени Старікової – найкращої спортсменки області у січні.
Мирослав Хом'як нагородив найкращу спортсменку Львівщини в січні

Олена Старікова посіла перше місце у загальному заліку Кубка світу на треку сезону 2018 /19 (спринт). Того ж місяця Олену Старікову НОК України назвав найкращою спортсменкою країни. А нещодавно Олена потішила черговим неймовірним успіхом – здобула срібну медаль чемпіонату світу у гіті на 500 м. Для української збірної це перша з 2008 року медаль чемпіонату світу з велотреку.

Нагородження найкращої спортсменки січня Олени Старікової та її тренера Євгена Болібруха, найкращих спортсменів лютого каратистки Катерини Кривої (тренер Ігор Богдан), а також санкарів Ігоря Стахіва та Андрія Лисецького (тренери Тарас Гарцула та Іван Баїк) відбулося сьогодні, 14 березня, у приміщенні ресторану «Park. Art of Rest».

Майстер спорту міжнародного класу з карате Катерина Крива у лютому здобула срібну медаль на другому етапі «Premier League. Karate 1», куміте, вагова категорія 50 кг. Саме на «Premier League. Karate 1» спортсмени заробляють очки й ліцензії для участі в Олімпійських Іграх-2020 та Європейських іграх-2019.

Майстри спорту України Ігор Стахів, Андрій Лисецький у звітному місяці посіли третє місце в загальному заліку національного Кубка світу сезону 2018/2019 серед чоловіків у з’їздах на двомісних санях (за підсумками дев’яти етапів).


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ