Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Мирослав Хом'як: Виборча кампанія закінчилася, але популізм залишився

Попри завершення президентської кампанії, загроза популізму залишається. Людям цікаві тарифи та соціальні виплати, а не політична дискусія. Про це заявив голова львівського обласного осередку політичної партії "Наш край" Мирослав Хом’як.

"Попри завершення президентської кампанії, загроза популізму, який підміняє собою справжню політичну дискусію, залишається. Людей цікавлять вирішення проблем, із якими вони стикаються щоденно: зростання тарифів на комунальних послуги, слабка соціальна допомога та недостатні соціальні виплати, справедливість у призначенні та монетизації субсидій", - зазначив Мирослав Хом’як.

Політик вважає, що люди повірили, в те що Президент спроможний ці питання вирішити. Але насправді ці проблеми не вирішує і не повинен вирішувати Президент.

"Всі соціальні питання повністю у компетенції Уряду та місцевої влади. Закони, на підставі яких діє Кабмін, ухвалює Верховна Рада. Та й сам Кабмін разом із Прем’єр-міністром призначає парламент", - пояснює член партії "Наш край".

Мирослав Хом’як переконаний, що без підтримки депутатів Президент не може вирішити нагальні для українців проблеми, адже в парламентсько-президентській республіці, якою і є Україна, найголовніші – парламентські вибори.

"Для України особливо важливо, щоб до Верховної Ради прийшли висококласні фахівці – грамотні економісти, антикризові менеджери та господарники. Ті, які володіють практичним досвідом, знаннями та бажанням не красуватися на трибуні, а працювати в інтересах виборців та свого округу", - додає Мирослав Хом’як

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ