Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Мирослав Сеник швидше за все балотуватиметься до обласної ради

Перший заступник голови Львівської ОДА Мирослав Сеник скоріш за все балотуватиметься до обласної ради за виборчим списком Народного Союзу „Наша Україна”, — повідомив «Гал-info» голова ЛМО НСНУ Олег Мандюк.
Перший заступник голови Львівської ОДА Мирослав Сеник скоріш за все балотуватиметься до обласної ради за виборчим списком Народного Союзу „Наша Україна”, — повідомив «Гал-info» голова ЛМО НСНУ Олег Мандюк. Щоправда, за його словами, партія ще досі розглядає Мирослава Сеника як кандидата від НСНУ на міського голову Львова, однак, зважаючи на низьку активність Сеника, він не є фаворитом змагань за підтримку НСНУ.
Як повідомив Олег Мандюк, зараз Народний Союз „Наша Україна” саме займається формуванням виборчих списків до Львівської міської та обласної рад. Виборчий спискок кандидатів в депутати від НСНУ, за його словами, буде затверджений 17 січня під час міської конференції НСНУ, а до обласної — 20 січня, коли відбудеться конференція обласної організації партії.
«Я не буду називати прізвища можливих кандидатів, адже поки їх не затвердять на конференції, робити це не зовсім етично», — говорить голова ЛМО НСНУ.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ