Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Митрополит Епіфаній приїхав у США з робочим візитом

Як повідомив на своїй сторінці у Facebook Глава Православної церкви України, митрополит Київський і всієї України Епіфаній, 18 жовтня розпочався його візит до Сполучених Штатів Америки.
Митрополит Епіфаній приїхав у США з робочим візитом

Офіційні заходи в США Епіфаній розпочав із зустрічі з Володимиром Єльченком, Постійним представником України при ООН, та Олексієм Голубовим, Генеральним консулом України в Нью-Йорку.

Українські дипломати привітали Православну Церкву України з рішенням Собору ієрархів Елладської Церкви про визнання нашої автокефалії та початком євхаристійного єднання між двома Церквами.

Під час зустрічі обговорювали актуальні виклики, які стоять перед Українською Церквою, зокрема спроби втручання Росії в процес становлення нашої Церкви. Українські дипломати запевнили, що надаватимуть всебічне сприяння ініціативам Православної Церкви України на міжнародному рівні.

"Зі свого боку, ми розуміємо важливість внеску, який наші дипломати роблять щодня задля згуртування світової громадськості на захисті України й задля стримування російського агресора, і молимося за них. Нехай наша держава й надалі розбудовує добрі відносини на міждержавному рівні, а Представництву України при ООН і Генеральному консульству в Нью-Йорку бажаю міцності та Божої допомоги в захисті інтересів України!", - написав Епіфанфй

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ