Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

МЗС рекомендує українцям не їхати до Малі

Міністерство закордонних справ рекомендує громадянам України утриматися від поїздок до Республіки Малі у зв'язку із загостренням безпекової ситуації у цій країні.

Про це УКРІНФОРМу повідомили у прес-службі МЗС України.

"У зв'язку з різким загостренням безпекової ситуації в Республіці Малі, з метою уникнення загроз для життя та здоров'я, МЗС України наполегливо рекомендує громадянам України утриматися на даному етапі від поїздок до цієї країни", - йдеться у повідомленні.

У разі потрапляння у надзвичайні ситуації МЗС рекомендує українцям невідкладно звертатися до Посольства України в Алжирі за номером +213-770-80-00-62 (цілодобово) або телефонувати на цілодобову "гарячу лінію" міністерства: +38 044 238 16 57.

Як повідомляло агентство, 11 січня на прохання уряду Малі у центральній частині країни було розгорнуто військовий контингент Франції, щоб допомоги у протидії місцевим радикальним ісламістським угрупованням. Ситуація у Малі загострилася в останні тижні, коли бойовики ісламістських угруповань, які окупували північ країни, почали нападати на позиції урядових військ і в центральній частині республіки.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ