Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

На 84-му році життя відійшов у вічність заслужений тренер України Борис Рассихін

На 84-му році життя відійшов у вічність колишній гравець львівських "Карпат", заслужений тренер України, майстер спорту Борис Рассихін. Про це повідомили 17 березня Гал-інфо у пресслужбі ЛМР.
Борис Рассихін

"Це велика втрата. Завжди особливо сумно, коли відходять легенди — люди, які своєю працею, наполегливістю свого часу будували успішне місто й успішну країну. Співчуваємо та сумуємо разом із рідними пана Бориса", — зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Борис Рассихін — відомий футболіст, тренер. Після завершення футбольної кар'єри працював тренером "Шахтаря" (Червоноград), "Нафтовика" (Дрогобич) та "Авангарду" (Стрий).

У 1974—1978 і 1981—1983 роках допомагав тренувати львівські "Карпати" та "СКА-Карпати". Одним із найвідоміших його вихованців є Андрій Баль. Також керував "Прикарпаттям" (Івано-Франківськ). А після відродження 1989 року клубу "Карпати" (Львів) обійняв посаду головного тренера.

Також тренував такі клуби як "Буковина" (Чернівці), "Веніті" (Липкани, Молдова), "Збруч" (Борщів) і збірну ветеранів "Карпат". У 1992 р. працював головним тренером "Галичини" (Дрогобич).

Федерація футболу України присвоїла Борису Рассихіну звання "Заслуженого тренера України". Мешкав у Львові.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, нещодавно відійшов у вічність Мирослав Пітцик, котрий 20 років очолював виконавчу дирекцію Асоціацію міст України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ