Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На акціях на підтримку Навального затримали вже понад 2000 осіб

На акціях на підтримку опозиційного політика Олексія Навального, які проходять по всій Росії 31 січня, затримано вже понад 2000 осіб.

Дані наводить "ОВС-Інфо", передає УНН.

Деталі

За даними порталу, всього станом на 14:10 за Києвом по всій Росії затримали 2119 осіб під час акцій "Свободу Навальному". Найбільше затриманих - в Москві, їх кількість перевалила за 400 осіб.

Також стало відомо, що на акції в російській столиці була затримана дружина Навального Юлія.

Акції протесту в Росії

У Росії другий тиждень поспіль проходять масові акції протесту в підтримку опозиційного політика Олексія Навального, якого заарештували 17 січня.

Раніше стало відомо, що в неділю, в день проведення чергових акцій протесту, влада Москви закриє для пішоходів всю центральну частину міста навколо Кремля. Зокрема вранці в Москві будуть також закриті центральні станції московського метрополітену.

У поліції Москви додали, таке рішення влада ухвалила для того, щоб запобігти черговій хвилі масових протестів прихильників Олексія Навального 31 січня, які були анонсовані раніше в соцмережах.

Станом на 12:00 за Києвом, згідно з підрахунками ОВД-Инфо, кількість затриманих на мітингах в Росії становила майже до 900 осіб.

Також варто відзначити на акції протесту в підтримку Навального в Санкт-Петербурзі був затриманий хіп-хоп виконавець Oxxxymiron.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ