Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На "Арені Львів" поліцейські працюватимуть разом зі стюартами

Сьогодні, 14 квітня, на стадіоні «Арена Львів» відбудеться матч ? фіналу Ліги Європи між командами «Шахтар» Україна – «Брага» Португалія, під час якого публічний порядок забезпечуватимуть близько семисот поліцейських,повдомили у Відділі комунікації ГУ Національної поліції у Львівській області

Початок матчу о 22.05. Очікується, що за грою улюблених команд на стадіоні спостерігатимуть 34 тисячі  вболівальників, у тому числі близько двохсот іноземців.

Публічний порядок у Львові забезпечуватимуть близько семисот правоохоронців. У першу чергу це стосується площі навколо стадіону «Арена Львів», центральної частини міста та вокзалів, куди прибуватимуть вболівальники з інших міст України та з-за кордону. Також поліцейські разом зі стюардами перевірятимуть квитки при входах у чашу стадіону та слідкуватимуть аби вболівальники не проносили з собою заборонені предмети.

У випадку, якщо ви стали очевидцем або жертвою злочину, побачили небезпечний або підозрілий предмет, або щось інше, що на вашу думку може загрожувати громадському спокою, звертайтесь до поліцейських або повідомляйте про це на оперативну лінію 102.

Правоохоронці закликають вболівальників поводитися цивілізовано, толерантно ставитися до оточуючих та не порушувати громадський порядок.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ