Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

На аукціоні продали право оренди ставка

У п’ятницю, 2 грудня, у актовій залі департаменту екології та природних ресурсів відбулися земельні торги у формі аукціону з продажу права оренди земельної ділянки разом із водним об’єктом, який знаходиться на території Свитазівської сільської ради Сокальського району Львівської області. Про це повідомили в департаменті екології та природних ресурсів ЛОДА.

Під час торгів  вартість лоту по земельній ділянці, площею 3,4216 га, в тому числі під водним об’єктом 2,8925 га, була збільшена у три рази (а саме: стартовий розмір річної орендної плати становив 4333 грн, а ціна продажу лоту – 12004 грн). Варто повідомити, що даний водний об’єкт, право оренди якого продано на земельному аукціоні, перебуває у задовільному стані.

Слід зазначити, що надання в оренду водних об’єктів на земельних торгах дає значну кількість позитивних результатів. Йдеться не лише про фінансові переваги, але й про ефективне та раціональне використання водного об’єкту, прозорий механізм та вільний доступ учасників до аукціону, а також здійснення та забезпечення належного контролю за якістю вод.

Одночасно повідомляємо, що у Департаменті екології та природних ресурсів  готується документація на ще дев’ять водних об’єктів, право оренди на які вже невдовзі буде виставлено на аукціон. Із переліком можна ознайомитися на сайті ЛОДА. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ