Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На автошляхах Львівщини запрацювали КПП

Як повідомили 9 квітня у відділі комунікації поліції Львівської області, сьогодні, 9 квітня, повністю облаштовані 5 пунктів у Бродівському, Стрийському, Золочівському та Турківському районах. Інші дооблаштовуються та запрацюють найближчим часом.

Організацію роботи таких пунктів, з можливими обмеженнями руху транспорту, передбачено вимогами протоколу № 12 позачергового засідання Львівської обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій від 06.04.2020 р. для забезпечення дотримання карантинних (обмежувальних) заходів, спрямованих на профілактику розповсюдження коронавірусної інфекції COVID-19.

Відповідно, 13 блок-постів організовані при в’їзді на адміністративну територію Львівської області з Волинської, Рівненської, Тернопільської, Івано-Франківської та Закарпатської областей на автодорогах: М-06 (Київ-Чоп) – 2 блок-пости, Р-39 (Броди-Тернопіль), М-09 (Львів-Тернопіль), Н-10 (Стрий-Чернівці), Н-13 (Львів-Самбір-Ужгород), Т-1806 (Перемишляни-Рівне), Т-1417 (Куровичі-Перемишляни-Рогатин), Н-09 (Львів-Бібрка-Рогатин), Т-1409 (Стрий-Журавно),  М-12 (Стрий-Знам'янка), Р-15 (Ковель-Жовква), Н-17 (Львів-Радехів-Луцьк). Також передбачені ще шість мобільних блок-постів, які будуть розгорнуті у разі необхідності. 
На контрольно-пропускних пунктах працюють співробітники поліції, медики,  рятувальники, військовослужбовці Національної Гвардії України та представники місцевої  влади. 

"Сьогодні, 9 квітня, повністю облаштовані 5 пунктів у Бродівському, Стрийському, Золочівському та Турківському районах. Інші дооблаштовуються та запрацюють найближчим часом. Для зручності подорожуючих та правоохоронців, які нестимуть службу, усі блок-пости будуть оснащені освітленням, засобами обігріву, ліжками та польовими кухнями. Поліцейські забезпечуватимуть охорону публічного порядку та роз’яснюватимуть людям, котрі прибувають на територію області, карантинні вимоги та обмеження, встановлені органами місцевого самоврядування, яких необхідно дотримуватись. Медики перевіряють водіїв та пасажирів на наявність ознак респіраторних захворювань, роблять так званий "температурний скрінінг" і далі приймають рішення згідно протоколу", - повідомив т.в.о. заступника начальника Головного управління Національної поліції у Львівській області Дмитро Міхалець.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ