Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

На АЗС Львівщини вилучили 40 тонн пального на понад мільйон гривень

Сьогодні відбулось засідання міжвідомчої комісії по боротьбі з нелегальною торгівлею нафтопродуктами під головуванням першого заступника голови Львівської ОДА Андрія Годика. Про це повідомили 2 квітня Гал-інфо у пресслужбі ЛОДА.

У межах засідання підбили підсумки перевірок за два останні тижні березня.

Працівники  ГУ ДПС у Львівській області вилучили 40 тонн пального загальною вартість 1 млн 200 тис грн та обладнання на суму півмільйона гривень. Наклали штрафні санкції на суму понад півтори мільйони гривень.

У результаті перевірок працівниками ГУ Держпраці у Львівськкій області виявлено 149 порушень вимог нормативно – правових актів з питань порушень охорони праці, промислової безпеки та гігієни праці. До адміністративної відповідальності притягнули 13 посадових осіб.

У свою чергу працівники ГУ ДСНС у Львівській області перевірили 54 АЗС,  33 осіб притягнули до адміністративної відповідальності  за порушення вимог законодавства в частині пожежної, техногенної безпеки та цивільного захисту. На сьогодні готують 6 заяв до адміністративного суду щодо прийняття заходів запобіжного характеру.

“Відповідальні структури і надалі проводитимуть перевірки об’єктів торгівлі пальним. Продаж нафтопродуктів має здійснюватися в законний спосіб, а АЗС повинні бути безпечними як для людей, так і для довкілля”, – зазначив Андрій Годик.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ