Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На базі Городоцького ліцею працює музей новітніх Героїв

Його відкрили у пам'ять про загиблих воїнів, випускників закладу - Тараса Кулєби та Андрія Одухи. Про це повідомили в пресслужбі ЛОДА.

Городоцький заклад загальної середньої освіти №4 у 2014 році в російсько-українській війні першими втратив двох своїх випускників – Тараса Кулєбу та Андрія Одуха. Закладу присвоїли імена захисників.

Тарас Кулєба – солдат-гранатометник 80 окрема десантно-штурмова бригада ДШВ ЗСУ. Загинув 16 серпня 2014 року в селі Красне Луганської області.

Андрій Одуха – солдат у 80 окремій десантно-штурмовій бригаді ДШВ ЗСУ, загинув 26 серпня 2014 року під час оборони Луганського аеропорту.

У 2019 році на базі ліцею відкрили музей новітніх Героїв, щоб берегти памʼять про наших захисників, плекати патріотизм і почуття гідності у нових поколінь.

«Знати імена та історії наших Героїв, брати приклад і робити усе, щоб памʼять про них жила вічно, – наш обовʼязок.  Імена наших Героїв назавжди в історії України та в наших серцях. Памʼятаємо!», - зазначив начальник Львівської ОВА Максим Козицький.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ