Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На будівництво Палацу спорту на Сихові оголосили новий тендер

Як повідомляє прес-служба ЛМР. ЛКП "Палац ігрових видів спорту" оголосило новий тендер на будівництво спорткомплексу на Сихові. Зазначимо, що тендер був оголошений у 2018 році, але був зупинений, у зв’язку з потребою коригування проекту.

"Попереднім проектом було передбачено 4 ігрових зали і басейн. В минулому році було прийнято рішення про виключення з проекту басейну. Відповідно ввели коригування і виключили його з проекту. 4 ігрові зали залишились з тими ж самими функціональними призначеннями. Відтак попередня вартість будівництва проекту зменшилась на 320 млн.

Ми оголосили новий конкурс і до 18 липня триває подача документів. Після цього тендер передбачає попередню кваліфікацію. Після цього тендерний комітет буде розглядати подані документи і за результатами їх оцінки буде прийнято тих кандидатів, які проходять попередню кваліфікацію і система оголосить проведення аукціону", — повідомив директор ЛКП "Палац ігрових видів спорту" Роман Познанський.

Місто планує збудувати новий сучасний спорткомплекс. У 2017 році було проведено Всеукраїнський архітектурний конкурс на кращу проектну пропозицію спортивного комплексу в житловому масиві "Сихів". Переможцем конкурсу стала ТАМ "Кудін". Цей проект запропонував рішення використати дах цієї споруди як гірку, де можна кататися на санках і різних видах нартів. У теплий період року автори запропонували робити дах зі штучного покриття, щоб навіть влітку цю локацію можна було використовувати для катання.

Палац ігрових видів спорту складатиметься з 4 ігрових залів: баскетбол — трибуни на 2 513 глядачів; волейбол — трибуни на 198 глядачів; регбі — трибуни на 237 глядачів; гандбол — трибуни на 228 глядачів. ЛКП "Палац ігрових видів спорту" виділено земельну ділянку розміром 1,87 га для будівництва палацу спорту.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ