Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Буковині провели футбольний турнір на підтримку ЗСУ

Минулими вихідними у Чернівцях провели благодійний футбольний турнір з мініфутболу на підтримку ЗСУ, інформують в Держприкордонслужбі.
Фото - Держприкордонслужба

Участь у змаганнях взяли 8 команд:  прикордонного загону, поліції, прокуратури, обласної та міської рад, рятувальників, податкової служби, команда учасників бойових дій та асоціації фахівців нерухомості Чернівецької області.

Під час проведення турніру організаторам вдалося зібрати майже 265 тисяч гривень, які спрямують на придбання транспортного засобу підвищеної прохідності для потреб військових. Усі команди доклали максимум зусиль для перемоги та подарували буковинцям та гостям краю видовищні футбольні матчі та незабутні спортивні емоції. 

За результатами благодійного турніру перше місце посіла команда ГУ нацполіції у Чернівецькій області, друге – команда ГУ ДСНС Чернівецької області,  третє - збірна команда Чернівецької обласної й міської рад.

На згадку про турнір організатори вручили командам учасницям дипломи та футбольні м’ячі з оригінальними автографами футболістів збірної України з футболу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ