Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Буковині ТЦК розшукує понад 5 тис. ухилянтів

У розшук оголошено тих військовозобов’язаних, які були оповіщені співробітниками військкоматів, роботодавцями чи іншими уповноваженими особами.

У Чернівецькій області за неявку до територіального центру комплектування та соцпідтримки у розшук вже оголосили понад 5 тис. військовозобов'язаних.

Про це для «Еспресо.Захід» заявила начальниця служби зв'язків із громадськістю Чернівецького обласного Територіального центру комплектування та соціальної підтримки Тетяна Гайдащук.

За словами речниці військкомату, у розшук оголосили тих військовозобов’язаних, які були оповіщені співробітниками військкоматів, роботодавцями чи іншими уповноваженими особами.

Як уточнила Гайдащук, всього майже 30 тис. військовозобов'язаних в області, дані яких уже внесено до електронного реєстру «Оберіг», не прибули до ТЦК для уточнення своїх даних чи проходження військової служби.

«Отже, військовослужбовцям доводиться проводити оповіщення та нагадувати громадянам, що захист Вітчизни є конституційним обов'язком. Понад 80% військових, які здійснюють оповіщення, переведені до ТЦК та СП з бойових частин», – додала вона.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ