Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Буковині з пострілами затримали групу порушників

У Чернівецькій області прикордонники відділу "Красноїльськ" затримали сім місцевих жителів, які, ймовірно, планували переміщення тютюнової контрабанди до Румунії.
На Буковині з пострілами затримали групу порушників

Молодиків прикордонники затримали ввечері 8 жовтня за 350 метрів від українсько-румунського кордону. Вони якраз обрізали металеві дроти щоб пошкодити та перетнути загороджувальний паркан.

При спробі затримати порушників, останні вдалися до втечі. Щоб затримати невідомих прикордонникам довелося здійснити попереджувальні постріли вгору. В результаті біля кордону правоохоронці затримали одного з чоловіків. Але й решті з групи порушників не довелося довго бігти, адже на їхній слід вийшов службовий собака, який і допоміг охоронцям кордону затримати усіх молодиків.

Затриманих осіб військовослужбовці доставили до прикордонного підрозділу для притягнення до відповідальності за ст. 185-10 ʺЗлісна непокора законному розпорядженню чи вимозі військовослужбовця або працівника Державної прикордонної служби України або члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордонуʺ та ст. 204-1 ʺНезаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону Україниʺ КУпАП. Тривають заходи по з’ясуванню усіх обставин справи.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ