Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Буковині затримали 13 "ухилянтів" за спробу порушення кордону

Впродовж вихідних на Буковині прикордонники затримали 13-х порушників кордону, які намагалися незаконно потрапити до Румунії та Молдови.
Фото - Держприкордонслужба

Минулої ночі прикордонний наряд відділу «Селятин» затримав 3-х чоловіків призовного віку, вони виявились мешканцями Івано-Франківської області.

Автомобіль марки «Мерседес» з українською реєстрацією, яким пересувались правопорушники, було зупинено для перевірки на одному з контрольних постів Вижницького району Чернівецької області. Під час опитування чоловіки не змогли пояснити прикордонникам мету нічної поїздки до контрольованого прикордонного району.  Згодом мешканці Прикарпаття зізнались про намір незаконного перетину українсько-румунського кордону.

Водночас військовослужбовці відділів «Красноїльськ», «Порубне», «Мамалига» та «Сокиряни» у шести випадках затримали ще 10-х «ухилянтів», які поза пунктами пропуску намагалися незаконно потрапити до Молдови та Румунії. Порушниками кордону виявилися мешканці Миколаївської, Харківської  та Чернівецької областей. 

Як повідомляють в Держприкордонслужбі, усіх правопорушників було доставлено до прикордонних підрозділів для притягнення до відповідальності за ст.204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ