Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

На COVID-19 у ЗСУ захворіло 579 осіб, 6 - померли

Станом на 10.00 23 серпня в Збройних Силах України на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2, хворіє 579 осіб. Про це інформує Командування Медичних сил Збройних Сил України.
Фото ілюстративне

Всього за час пандемії одужало – 887 осіб, летальних випадків – 6. На ізоляції (в тому числі самоізоляція) перебуває 901 особа. Кількість військовослужбовців, у яких закінчується ізоляція найближчих три доби – 239 осіб.

За минулу добу зареєстровано 48 нових випадків захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19.

З них на лікувані в закладах охорони здоров’я перебуває 9 осіб (Національний військово-медичний клінічний центр “ГВКГ” – 5 військовослужбовців, Військово-медичний клінічний цетр Західного регіону – 2 військовослужбовця, Військово-медичний клінічний центр Східного регіону – 2 військовослужбовця). Стан здоров’я пацієнтів задовільний, отримують необхідне лікування.

На лікувані вдома під наглядом медичної служби знаходиться 39 осіб (Київська огбласть – 9 військовослужбовців та 5 працівників ЗС України, Львівська область – 11 військовослужбовців та 5 працівників ЗС України, Одеська область – 1 військовослужбовець, Дніпропетровська область – 1 військовослужбовець, Івано-Франківська область – 1 військовослужбовець та 3 працівника ЗС Украни, Чернігівська область – 1 військовослужбовець, Хмельницька область – 1 військовослужбовець та Тернопільська – 1 військовослужбовець). Стан злров’я пацієнтів задовільний, спостерігається легкий перебіг захворювання.

Аналіз захворювань серед військовослужбовців та цивільного населення свідчить про те, що найчастіше інфекція поширюється під час епізодичних зустрічей з найближчими людьми (друзями та рідними), що не входять до кола осіб, з якими ви спілкуєтеся щодня або мешкаєте разом. Не наражайте себе та свою родину на небезпеку зайвими контактами.
❗Командування Медичних сил Збройних Сил України закликає дотримуватися правил карантину та особистої гігієни.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ