Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На деяких ділянках Львова змінять організацію дорожнього руху

На ділянках вулиць Глибока - Новий Світ - Японська запровадять односторонній рух. Таке рішення затвердила міська комісія з безпеки дорожнього руху.
Фото - ЛМР

Відповідно до рішення комісії, односторонній рух буде організовано на таких ділянках вулиць: Глибока (від вул. Київської в напрямі до вул. Бандери) - Новий Світ (від вул. Чупринки в напрямі до вул. Єфремова)  - Японська (від вул. Єфремова в напрямі до вул.  Глибокої).

Як пояснив керівник міського управління вуличної інфраструктури Павло Сирватка, зараз, при двосторонньому русі, проїзд тут часто ускладнений. Зокрема, машинам важко роз’їхатися, часто водії, намагаючись розминутися із зустрічнимии автомобілями, пошкоджують запарковані транспорні засоби.

У Франківській районній адміністрації наголосили, що односторонній рух на вказаних ділянках вулиць мають впровадити до кінця червня.

Односторонній рух на вказаних ділянках вулиць мають впровадити до кінця червня. 

«До цього часу потрібно виготовити нову схему та погодити її в управлінні патрульної поліції», - додали у Франківській РА.

До слова, нова схема на вулицях Глибока - Новий Світ - Японська враховує чинну організацію одностороннього руху на сусідніх вулицях Єфремова, Коновальця, Старицького. «На вулицях Єфремова, Коновальця, Старицького вже діє односторонній рух. І це значно покращило комфорт пересування цими вулицями», - зауважив Павло Сирватка.



Львівська міська рада: https://city-adm.lviv.ua/news/city/transport/296685-do-uvahy-vodiiv-na-vulytsiakh-hlyboka-novyi-svit-yaponska-zminiat-orhanizatsiiu-dorozhnoho-rukhu

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ