Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події  |  Війна з Росією

На Донбасі троє дітей отримали поранення внаслідок вибуху невідомого предмету

Троє дітей 14, 9 та 3 років отримали поранення внаслідок вибуху невідомого поки що предмету. Про це на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук повідомив голова Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський.

«Страшна подія трапилася учора ввечері, близько 21-ї години, у Красногорівці. Двоє молодших дітей знайшли на вулиці невідомий предмет і гралися з ним, старша дівчина сиділа спиною до малечі.

Як доповіла мені Тетяна Збуцька, заступниця голови Мар`їнської РДА, коли предмет вибухнув, старша дівчинка відбулася відносно легкими осколковими пораненнями грудної клітини, сідниць та гомілки. Малеча ж отримала важкі ушкодження: хлопчику пошкодило внутрішні органи та відірвало три пальці на лівій руці, найменшій дівчинці відірвало палець на правій руці та також пошкодило внутрішні органи.

Зараз усі троє дітей перебувають у лікарні. Вони забезпечені усім необхідним лікуванням. Менші діти потребують спеціалізованої допомоги дитячого хірурга – відповідний фахівець прибув з Дніпра.

Дав доручення правоохоронцям якнайшвидше розібратися у причинах трагедії та вжити заходів, щоб у подальшому убезпечити дітей від подібних випадків», - написав Павло Жебрівський.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ