Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Війна з Росією

На Донбасі загинув боєць 24-ї бригади з Львівщини

Вчора, 30 квітня 2019 року, у районі населеного пункту Мар’їнка, Донецької області, внаслідок ураження ворожим снайпером, загинув боєць 24-ї ОМБр Куцик Володимир, 1968 року народження, житель села Стоянів, Радехівського району, Львівської області. Про це повідомила прес-служба 24 ОМБр імені короля Данила.

"Солдат Куцик Володимир Анатолійович знаходився на спостережному посту взводного опорного пункту одного із підрозділів бригади та виконував бойове завдання.

Під час зміни Володимиром позиції бойовики відкрили вогонь із новітньої російської снайперської гвинтівки калібру 12,7 мм. Одна із куль поранила нашого захисника. Йому відразу було надано невідкладну медичну допомогу та розпочато евакуацію до лікарні. Але, на жаль, поранення виявилося несумісним із життям.

Відповідальний, доброзичливий, щирий, завжди готовий прийти на допомогу і навчити. З повагою ставився до своїх командирів, не зважаючи на те, що був набагато старшим за них. Користувався повагою у колективі – таким Володимир Анатолійович залишиться у нашій пам`яті.

Вічна пам'ять друже", - сказано у повідомленні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ