Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт  |  Війна з Росією

На Донеччині бійці Нацгвардії та ЗСУ влаштували турнір з футзалу

Днями бійці Національної гвардії та Збройних Сил України, які разом виконують завдання в районі проведення операції Об'єднаних сил на Донецькому напрямку, провели дружній турнір з міні-футболу. Про це повідомляє прес-центр Операції Об’єднаних сил.

У вільний від виконання бойових завдань час запорізькі гвардійці 23-ї окремої бригади НГУ та бійці військової служби правопорядку ЗСУ влаштували футбольні змагання.

За головний приз, «Кубок Співдружності», змагалися п’ять команд. Після невеликої розминки команди розпочали турнір, який проходив у жвавій дружній боротьбі та постійній інтризі аж до самого фінального суддівського свистка.

– Такі змагання фізично загартовують кожного бійця. Відчуття дружньої підтримки та розуміння один одного з першого погляду виховують справжній командний дух. У свою чергу, це дає змогу впевнено виконувати спільні бойові завдання та краще справлятись зі складними ситуаціями, – поділився своєю думкою головний суддя змагань старший лейтенант Андрій Криулін.

Важливо розуміти, що на перший погляд звичайна гра, яка неабияк виснажує та потребує справжньої витривалості, насправді є випробуванням командної роботи – роботи на результат.

– Спорт для мене – спосіб життя! Я змалку люблю грати у футбол. Тому, якщо є можливість і вільна хвилина – з радістю виходжу на поле. Головне не перемога, а те відчуття спільної гри, коли отримуєш справжнє задоволення і драйв, – розповів після матчу лейтенант Вадим Русанов.

В яскравій та чесній боротьбі призові місця отримали команди гвардійців. Третє місце посіла команда 4-го патрульного батальйону, друге – виборола команда 1-го патрульного батальйону, а почесне перше місце та «Кубок Співдружності» отримала команда гвардійців 2-го патрульного батальйону.

На завершення турніру командир бригадної групи полковник Андрій Нагалюк з великою гордістю за своїх переможців щиро привітав гвардійців і вручив заслужені нагороди. Учасники команди ВСП хоча і не увійшли до трійки кращих, зате отримали масу позитивних вражень та емоцій, солодкі призи і пам’ятні подарунки.

Проведення таких змагань в районі виконання бойових завдань дає можливість не лише підтримувати свою фізичну форму на належному рівні, але й поліпшує відчуття згуртованості і роботи в команді, щоб впевнено і з гідністю виконувати свій почесний обов’язок – стояти на захисті України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ