Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На фасаді ЛМР вивісили банер зі світлиною Блаженнішого Любомира Гузара

Сьогодні, 31 травня 2019 року, вшановують другу річницю з дня відходу до вічності Блаженнішого Любомира Гузара. Відтак на фасаді Львівської міської ради розмістили банер із світлиною Блаженнішого, - про це повідомив інформаційний ресурс Духовна велич Львова.

“Сьогодні у другі роковини переходу до вічності Блаженнішого Любомира Гузара, ми вшановуємо його пам’ять у молитві. Ця Людина залишила нам у спадок найцінніше – мудрість у своїх висловах. Один із них у день пам’яті Блаженнішого ми помістили на банері поруч із фото усміхненого Любомира Гузара:

“Мир – це коли ми створюємо позитивну атмосферу, в якій починаємо свідомо шанувати інших, любити їх , бажати і робити їм добро”

Ця цитата дуже символічна й глибока, адже вона нагадує нам про те, що мир – це значно ширше поняття. Це не лише відсутність війни, яка триває в нас сьогодні на східному фронті. Мир насамперед – посеред нас і в кожному з нас. І він полягає в тому, щоби ми бажали добра один одному, творили мир своїми милосердними вчинками та своєю щоденною сумлінною працею", – зазначає Петро Залуга, в. о. начальника управління внутрішньої політики ЛМР. 

Банер перебуватиме на фасаді Ратуші до кінця дня.

Духовна велич Львова

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ