Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Франківщині вбили учасника АТО: поліція затримала підозрюваного

У Надвірній Івано-Франківської області поліція затримала чоловіка, який підозрюється у вбивстві учасника АТО.
Василь Попадич, фото із соцмереж

Про це повідомляє сектор комунікації поліції Івано-Франківської області.

«9 жовтня близько 3-ї години ночі до поліції Надвірнянщини надійшло повідомлення про спричинення тілесних ушкоджень чоловіку. Кривдник під час конфлікту завдав потерпілому ножового поранення. Через декілька годин чоловік від отриманих травм помер у лікарні. Поліцейські оперативно встановили особу зловмисника та затримали його в процесуальному порядку. Наразі слідчі повідомили правопорушнику про підозру у вчиненні умисного вбивства», - повідомляють правоохоронці.

У поліції додали, що слідчі клопотатимуть про обрання затриманому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

За інформацією Сектора співпраці з учасниками бойових дій Надвірнянської ТГ, 10 жовтня у лікарні помер 25-річний учасник АТО Василь Попадич. За день до того він потрапив до реанімації з пораненням. Медики зробили йому операцію, але врятувати не змогли. Бійця поховають сьогодні, 12 жовтня у Надвірній.

Як повідомляють місцеві ЗМІ, Василь Попадич служив у 109-му окремому гірсько-штурмовому батальйоні, що у складі 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ