Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Слідство відпрацьовує версії вбивства Ірини Фаріон

У суботу, 20 липня, заступник Генерального прокурора Антон Войтенко за дорученням Генерального прокурора взяв участь у нараді з Міністром внутрішніх справ щодо розслідування вбивства громадської діячки, народної депутатки України VII скликання Ірини Фаріон. Про це повідомляють в Офісі Генерального прокурора.

Під час наради обговорили результати першочергових заходів, спрямованих на встановлення та затримання нападника. З відповідною інформацією виступили заступники Голови Нацполу та СБУ.

Відпрацьовуються версії, у тому числі умисне вбивство, повʼязане з професійною діяльністю та з активною громадянською позицією потерпілої.

Проводяться першочергові допити свідків – очевидців, тобто осіб, які були поруч з місцем події або яким можуть бути відомі будь-які обставини вчинення кримінального правопорушення.

Проводиться комплекс слідчих (розшукових) дій та оперативних-розшукових заходів, зокрема подворові та побудинкові обходи з метою отримання інформації, яка матиме значення для досудового розслідування.

Встановлюються камери відеоспостереження та вживаються заходи щодо отримання з них відеозаписів, що матимуть значення для слідства (на місці події, поруч із місцем, а також на шляхах підходу та відходу злочинця).

Крім цього, також призначено ряд необхідних криміналістичних експертиз.

Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, 19 липня у Львові близько 19:30 невідомий чоловік вистрілив Ірині Фаріон у голову біля її будинку на вулиці Масарика. Жінку госпіталізували у важкому стані. Стрілець втік. Згодом у лікарні Ірина Фаріон померла.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ