Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На фронт з Львівщини передали ще 70 коптерів

70 новеньких коптерів готові до бою - передаємо їх завдяки спільним зусиллям великої команди донорів, меценатів та небайдужих громадян, які долучаються до нашого Благодійний проєкт "Пташки Перемоги".
Фото: Олександр Тіщенко

Як повідомив начальник Львівського ОТЦК та СП полковник Олександр Тіщенко, сьогдні на передову передаи 70 FVP-дронів та різні моделі Mavic. Крім того, захисникам України відправили антидронову рушницю, яка стане потужною зброєю проти ворожих безпілотників. 

"Із врахуванням сьогоднішньої партії, всього у межах ініціативи ми передали вже 237 дронів, розподіливши їх між різними військовими частинами зі Львівщини, що боронять країну на її східних рубежах. Наш пріоритет - забезпечити якомога більше підрозділів залізними пташками. Це збереже життя військовослужбовцям і наблизить нашу Перемогу", - прокоментував Олександр Тіщенко.

Він також подякував за підтримку та згуртованість начальнику Львівської ОВА Максиму Козицькому, співорганізатору збору Ігорю Дулину та Добро.Дій, партнерам з Чехії, Олександру Шевченку, Богдану Дідику, Фонду Support Ukraine, Володимиру Марусяку та Українському фонду розвитку, Ользі Тесляк, компанії Валько та компанії Квітка.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ