Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На горі Високий Верх травмувалися три туристи-лижники

21 лютого рятувальники Славської пошуково-рятувальної групи пошуково-рятувальної частини загону технічної служби ДСНС Львівщини надали допомогу 3 травмованим туристам-лижницям на лижній трасі гори Високий Верх, - інформують у прес-службі ДСНС Львівщини.

Лижниця, 1987 року народження, з Республіки Білорусь, отримала травму правої руки, лижниця з м. Хмельницький, 1964 року народження, отримала травму лівої ноги, а туристка з м. Дніпро, 1994 року народження, травму лівої руки.

Рятувальники надали потерпілим домедичну допомогу та спустили до підніжжя гори, де передали медикам для надання подальшої допомоги.

Головне управління ДСНС у Львівській області нагадує, про правила безпечного катання на гірськолижних трасах, дотримуйтесь безпечної швидкості, яка дасть вам час для додаткового маневру щоб уникнути зіткнення, не зловживайте спиртними напоями під час катання, адже час реакції зменшується в рази, одягайте захисне спорядження та теплий одяг, не з’їжджайте з трас та пам’ятайте, що в місцях масового катання з гір невмілий і головне недисциплінований лижник – серйозна небезпека для оточуючих!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ