Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Городоччині відкрили новозбудовану школу

Фото ЛОДА
Фото ЛОДА
Фото ЛОДА
Фото ЛОДА
Фото ЛОДА
Фото ЛОДА
1/3
Сьогодні, 20 жовтня, у селі Дубаневичі, на Городоччині, для учнів відчинив двері новий освітній заклад. Участь у відкритті взяв голова Львівської обласної державної адміністрації Максим Козицький. Про це повідомили 20 жовтня Гал-інфо у пресслужбі ЛОДА.

Дубаневицький заклад загальної освіти І-ІІ ступенів носить ім'я українського військового, сержанта 80-ї окремої десантно-штурмової бригади Збройних сил України, учасника російсько-української війни, кіборга Івана Альберта. 

"Надзвичайно приємно бути разом з вами тут сьогодні. Ця школа – один з тих проектів, якими ми дуже гордимося. Радіємо разом з вами, що встигли здати її до настання холодів. Після канікул, учні зможуть нарешті вчитися в новій школі, де просторо, затишно та тепло. Я бажаю школярам міцного здоров’я, легкого навчання. Нехай школа буде для вас другим домом, куди ви будете ходити з великим задоволення", - наголосив Максим Козицький. 

Зазначимо, що розпочали будівництво цього освітнього закладу ще у 2016 році. 

"Будівництво школи – дуже дороговартісний проект. Нам своє плече підставила держава - школа потрапила в перелік програми Президента «Велике будівництво» і з державного бюджету виділили понад 30 мільйонів гривень.  Надіюся, що найближчим часом ми завершимо облаштування спортивних майданчиків і діти зможуть якісно займатися спортом, проводити тут уроки фізкультури", - додав очільник Львівщини. 

У школі навчатиметься майже 110 учнів. У закладі працюватиме 20 педагогів та представників персоналу. 

Загальна кошторисна вартість будівництва школи у селі Дубаневичі становить 53 мільйони 734 тисячі гривень.

За ці кошти зведено будівлю школи з покриттям даху, встановлено двері та вікна, змонтовано систему опалення, виконано електротехнічні роботи, збудовано та накрито котельню, проведено внутрішні роботи, утеплено фасад, закуплено обладнання, проведено благоустрій території.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ