Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На горищі будинку у центрі Львова виявили бойовий автомат з глушником

Ввечері у неділю, 8 грудня, у центрі Львова на горищі 4-поверхового будинку, де розташовані редакції кількох львівських ЗМІ, було виявлено бойовий автомат з глушником та коліматорним прицілом з патронами.
Будинок на площі Галицькій, 15

На місці працювала слідчо-оперативна група, що встановлюватиме обставини події, - інформує ZAXID.NET.

Як розповів фінансовий директор ТРК ʺЛюксʺ Олександр Деніщук, автомат з коліматорним прицілом, глушником та бойовими патронами, в тому числі і бронебійними, знайшли на горищі з вільним доступом. Співробітники компанії, які регулярно обстежують горище, знайшли там валізу, у якій виявили зброю. Зовні знайдений автомат схожий на чеську модель CZ Sа vz.58, однак точнішу інформацію зможуть надати правоохоронці після проведення експертизи.

ʺЗ цього горища видно тільки внутрішній двір будинку і сходову клітку, де проходять відвідувачі та працівники ТРК ʺЛюксʺ та сайту ZAXID.NETʺ, – сказав Олександр Деніщук.

На місце події викликали правоохоронців, які зараз розслідують, хто та з якою метою заховав автомат на горищі будівлі.

Додамо, що у будинку на площі Галицькій, 15 розташовані кілька редакцій, що входять до медіа-холдингу ТРК ʺЛюксʺ. Зокрема, йдеться про ZAXID.NET, радіо ʺЛюкс ФМʺ, сайт 24 каналу та портал Футбол 24. Також у цьому будинку розташоване управління комунальної власності Львівської міськради.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ