Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Харківщині мисливець ледь не позбавив життя двох хлопців

На Харківщині мисливець ледь не позбавив життя двох хлопців. Про це повідомили в відділі комунікації поліції Харківської області.

Постраждалих було госпіталізовано до реанімаційного відділення місцевої лікарні, знадобилося хірургічне втручання. Стан здоров’я 17-річного хлопця стабільний тяжкий, а іншого потерпілого - 19-річного молодика - у тяжкому стані медики транспортували до лікарні міста Харкова.

Повідомлення про подію надійшло до чергової частини Чугуївського відділу поліції 18 грудня близько 21:55 від фельдшера районної лікарні. У хлопців лікарі виявили численні вогнепальні поранення нижніх кінцівок та плечового суглоба.

За словами заступника начальника Чугуївського відділу поліції Дмитра Грінчака, під час перевірки з’ясувалося, що ввечері 18 грудня 43-річний харків’янин приїхав до Чугуївського району. При собі він мав мисливську зброю, на яку є всі необхідні документи. В полі він побачив бетонні плити та вирішив пристрілити зброю. Чоловік здійснив кілька пострілів у бік плит. В результаті події вогнепальні поранення отримали двоє місцевих мешканців – 17 та 19-річні хлопці, які в цей час поблизу збирали металобрухт.

За даним фактом слідчим відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.15, п.1 ч.2 ст.115 (замах на вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до 15 років. Чоловіку повідомлено про підозру у скоєнні злочину. Його затримано в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ