Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Хмельниччині будинок культури відремонтували лише «на папері»

Гал-інфо стало відомо, що на Хмельниччині розпочато провадження за фактом привласнення близько 1 млн грн бюджетних коштів, призначених на ремонт будинку культури. Про це свідчать відомості, внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Як повідомила 7 березня прес-служба прокуратура Хмельницької області, правоохоронці виявили факт привласнення бюджетних коштів, передбачених на виконання ремонтних та будівельних робіт об’єктів соціальної сфери Ізяславського району.

Встановлено, що у грудні 2016 року службові особи Ізяславського районного будинку культури, зловживаючи своїм службовим становищем та за попередньою змовою із службовими особами одного з товариств, внесли недостовірні  відомості до актів виконаних робіт по капітальному ремонту районного будинку культури.

Фактично ж вказані роботи на сьогодні не виконані. Вартість робіт та матеріалів, що безпідставно внесена до вказаних актів, становить близько 900 тисяч гривень.

За вказаним фактом місцевою прокуратурою до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості за ознаками вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч.1 ст.366 (службове підроблення), ч.3 ст.191 (привласнення майна, вчинене за попередньою змовою групою осіб) Кримінального кодексу України.

Наразі проводяться першочергові, невідкладні слідчі дії, спрямовані на збір та фіксацію доказів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ