Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Хмельниччині поліція за годину розшукали загубленого малюка

Вранці 25 червня на лінію 102 надійшло повідомлення від 43-річної мешканки обласного центру про те, що під час прогулянки по вулиці Інститутській зник її малолітній син. Катаючись на самокаті, хлопчик розбив коліно і мати зайшла до аптеки, аби купити антибактеріальний препарат. Доки жінка була зайнята вибором та розрахунком на касі, дитина зникла. Про це інформує Сектор комунікації поліції Хмельницької області.

Правоохоронці задіяли усі можливі сили та засоби на пошуки малюка: оглядали двори, підвали, горища, опитували перехожих та працівників закладів довкола. За допомогою відео з камер спостереження вдалося з‘ясувати, у якому напрямку подався хлопчик. Виявилося, що він самотужки сів у тролейбус і проїхав декілька зупинок, після чого вийшов і заховався у велелюдному холі однієї із держустанов. Отриману інформацію передали патрульним, які знаходилися неподалік, і вони повернули малюка матері.

Поліція Хмельниччини закликає усіх громадян! Якщо ви бачите десь малолітню дитину без супроводу дорослих — не будьте байдужими, повідомляйте поліцію, адже саме ваш дзвінок, можливо, врятує їй життя!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ