Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На інвестиційний форум до Львова приїхали представники зі всієї України

Фото: ЛМР
Фото: ЛМР
Фото: ЛМР
Фото: ЛМР
Фото: ЛМР
Фото: ЛМР
1/3
У Львові стартував форум «Європейські стандарти роботи із міжнародними інвесторами: як залучати приватні інвестиції не чекаючи відбудови та закінчення війни». Про це повідомили у пресслужбі ЛМР.

Форум має на меті провести навчання та обмін досвідом із залучення приватних інвесторів для представників органів влади та регіонів України.

Напередодні форуму до учасників, які приїхали з різних регіонів України, звернувся міський голова Львова Андрій Садовий.

«Хочу привітати всіх, хто приїхав до Львова і знайшов можливість бути сьогодні тут. Дуже важливо в часі війни вирватися зі свого середовища і подивитись на досвід інших громад. Українці мають унікальний людський потенціал, а це – основа всього. Якщо людський потенціал отримує якісне керування, урядування, то це призводить до космічних результатів.

Попри непростий час, ми у Львові продовжуємо будувати два індустріальні парки і працюємо над ідеєю комунального індустріального парку. Також ми вибудовуємо велику екосистему людяності НЕЗЛАМНІ, який вже надав допомогу для майже 16 тисяч українців. Це наш досвід і ми готові ним з вами ділитись, бо це важливо для країни. Скористайтесь сьогодні можливістю набутись разом, обмінюватись думками та надихнутись на нові ідеї», – сказав Андрій Садовий.

Організатори форуму – управління інвестицій та проєктів Львівської міської ради та Польська агенція інвестицій і торгівлі (ПАІТ) в рамках проєкту Польської допомоги.

«Ми дуже раді, що тут зібралось так багато людей. Для нас це дуже важлива подія, бо для нас дуже важливо підтримувати українські органи державної влади і місцевого самоврядування. Сподіваюсь, що ці навчання, які ми сьогодні для вас підготували, будуть для вас цікавими і корисними, що ви будете цим досвідом користуватись, і під час нетворкінгу ви зможете згенерувати чимало нових ідей», – наголосила Анета Бжузи, директорка департаменту європейських проєктів Польської агенції інвестицій і торгівлі (ПАІТ).

Форум відбувається в рамках проєкту польської допомоги задля розвитку «Підвищення конкурентоспроможності українських регіонів та розвиток польсько-українського економічного співробітництва». Ціль проєкту: підтримка змін, що відбуваються в Україні у сфері регіонального розвитку та розвитку бізнесу, шляхом підвищення інституційної спроможності українських центральних та регіональних органів влади у цих сферах.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ