Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На кількох вулицях Львова демонтують понад 600 м турнікетного огородження

У Львові в 11 локаціях демонтують понад 600 м вуличного огородження, яке не впливає на безпеку руху. Більшість вулиць, де приберуть турнікети, розташовані у центральній частині міста.

 Відповідне рішення затвердила міська комісія з безпеки дорожнього руху, повідомляють в ЛМР.

Зокрема, близько 150 турнікетів демонтують на вул. Дорошенка, 52-58 та на вул. Саксаганського. Також приберуть вуличне огородження на вул. Дорошенка, 63,  вул. Словацького, пл. Данила Галицького та вул. Гавришкевича, а також на вул. Підвальній біля «Арсеналу» та на вул. Шпитальній. Натомість, у цих місцях мають встановити обмежувачі, аби унеможливити стихійне паркування.  До слова, на вул. Шпитальній огородження зникне тільки з парної сторони, на протилежній стороні залишиться.

Також приберуть зайві 29 турнікетів на вул. Володимира Великого, 61 на ділянці від вул. Софії Караффи-Корбут до вул. Кульпарківської та на вул. Сахарова  – на перехресті з вул. Кастелівка і до перехрестя з вул. Горбачевського.

Найбільше ж турнікетів демонтують на розв’язці вул. Луганська – просп. Червоної Калини. Так, поруч зі шляхопроводом приберуть 32 турнікети, а на виїздах на шляхопровід – 102 турнікети.

Усі роботи мають виконати до середини серпня цього року.

Як пояснив керівник управління вуличної інфраструктури ЛМР Павло Сирватка, демонтовують переважно ті турнікети, що були встановлені давно, і які сьогодні вже не виконують свою функцію. «Сьогодні в Україні діють вже нові норми, що регулюють встановлення такого огородження. І вони чітко кажуть, в яких випадках воно потрібне. Йдеться, зокрема, про дитячі заклади, місця з обмеженою оглядовістю, над підземними переходами”, - говорить посадовець.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ