Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На книги для львівських бібліотек витратили 700 тис. грн

На закупівлю книг у муніципальні публічні бібліотеки з бюджету розвитку м. Львова торік виділено 700 тис. гривень. Додатково 500 тис. гривень виділено у 2016 році на придбання обладнання та предметів довгострокового користування для бібліотек міста Львова. Про це повідомили під час звіту департаменту гуманітарної політики за роботу у 2016 році. Повідомила прес-служба Львівської міської ради.

За 2016 рік було проведено ряд ремонтних робіт у таких бібліотеках Львова:

у дитячій бібліотеці-філії № 42 (вул. Патона), яка стала міською Комфорт-бібліотекою для дітей;

у бібліотеці-філії №9 (вул. Личаківська) і №4 (вул. Антоненка-Давидовича), також розпочато ремонт бібліотеки-філії №26 (вул. Окружна);

розроблено ПКД на ремонтні роботи у Сенсотеці (вул. Самчука) та Урбан-бібліотеці (вул. Устияновича), ПКД нової медіатеки - в мікрорайоні Рясне-1 (вул. Шевченка).

Також приміщення колишнього кінотеатру «Арлекіно» на вул. Городоцькій, 285, де функціонує бібліотека-філія №17, планується перетворити на сучасний культурно-освітній центр.

У 2016 році за кошти міського бюджету було здійснено закупівлю обладнання для театрів і музеїв і на суму 700 тис. гривень:

розроблено ПКД на ремонти театру імені Лесі Українки та театру Леся Курбаса;

проведено протиаварійні ремонтні роботи в Першому Українському театрі для дітей та юнацтва;

розроблено ПКД спорудження сучасного візит-центру Музею народної архітектури та побуту у Львові, облаштовано центральну алею Музею.

Також розроблено ПКД для здійснення капітального ремонту трибун та реконструкції будівель спортивного комплексу "Юність" на території Парку культури, здійснено капітальний ремонт атракціону “Клоун” та придбано два нових італійських атракціони в Парк культури і відпочинку імені Богдана Хмельницького.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ