Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Кримінал

На кордоні француз вчинив «наркотичний квест»

Учора на Львівщині охоронці кордону, із залученням службового собаки, не допустили перевезення через державний кордон речовин наркотичної дії. Про це інформує прес-служба АДПСУ.

Так, на виїзд з України в пункт пропуск «Устилуг» прибув легковик «Пежо», яким їхав громадянин Франції. Враховуючи існуючі ризики та знервовану поведінку іноземця, співробітники Львівського загону прийняли рішення про здійснення поглибленого огляду автівки з використанням службового пса. Відтак, прикордонники, спільно з працівниками ДФС, серед особистих речей водія виявили мазь у коробці з надписом «cannabis». Але під час огляду автомобіля, 57-річний француз «часу не гаяв», та спробував непомітно викинути в смітник пакет з речовиною рослинного походження. Втім, даному маневру запобігли прикордонний наряд та співробітник взаємодіючої служби. На цьому «квест-гру» не завершено. У ході подальших заходів, за 5 метрів від місця перевірки транспортного засобу, правоохоронці виявили ще один пакунок, цього разу із вмістом порошку білого кольору.

Правопорушника, який спробував перевірити пильність правоохоронних органів і навички чотирилапого охоронця кордону, наркотичні речовини та повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення за ст. 305 КК України передано компетентним органам.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ