Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На кордоні з Білоруссю відновили роботу два пункти пропуску

Як повідомили 7 липня Гал-інфо у прес-службі Держприкордонслужби, ще у дев’яти пунктах пропуску на українсько-російській та українсько-білоруській ділянках відновлена можливість пішого перетинання кордону.
Фото: Олена Ляхович

Зокрема з 00.00 годин 7 липня 2020 року на кордоні з Білоруссю відновлено роботу пунктів пропуску ʺДольськʺ, що у Любешівському районі Волинської області та ʺВільчаʺ, що у Поліському районі Київської області.

В обох пунктах пропуску можливе перетинання кордону пішки, пасажирським та вантажним транспортом.

Нагадуємо, що ʺВільчаʺ є міждержавним пунктом пропуску, де можуть пройти оформлення лише громадяни України та Білорусі. А ʺДольськʺ - міжнародний пункт пропуску, де можуть перетинати кордон між Україною та Білоруссю усі, хто має на це законне право.

Відповідні зміни введені у зв’язку з набуттям чинності розпорядження Кабінету Міністрів України від 17 червня 2020 р. № 819-р. Після офіційного опублікування документа Держприкордонслужба поінформувала білоруських колег, після чого було відновлено роботу зазначених пунктів пропуску.

Також, згідно із вказаним рішенням Уряду України, з 00.00 годин 7 липня відновлено можливість пішого перетинання кордону з Росією в таких пунктах пропуску: ʺМіловеʺ (Луганська область, Міловський район), ʺГоптівкаʺ (Харківська область, Дергачівський район), ʺБачівськʺ (Сумська область, Глухівський район), ʺЮнаківкаʺ (Сумська область, Сумський район). Також кордону з Росією та Білоруссю в пункті пропуску ʺСеньківкаʺ (Чернігівська область, Городнянський район), та кордону з Білоруссю у таких пунктах пропуску: ʺНові Яриловичіʺ (Чернігівська область, Ріпкинський район), ʺВиступовичіʺ (Житомирська область, Овруцький район), ʺДомановеʺ (Волинська область, Ратнівський район), ʺСлавутичʺ (Чернігівська область, Чернігівський район).

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, з понеділка, 6 липня, на Львівщині відновив роботу ще один пункт пропуску.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ