Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На кордоні з паркана зняли порушника, який перебував у розшуку

Фото: Держприкордонслужба
Фото: Держприкордонслужба
Фото: Держприкордонслужба
Фото: Держприкордонслужба
1/2
Як повідомили 2 червня у прес-службі Держприкордонслужби, на Закарпатті прикордонники затримали втікача з майонезом, хлібом, пивом, сигаретами та змінним одягом.

Підозрілого чоловіка учорашньої ночі виявив наряд відділу «Дякове» Мукачівського загону. Мандрівник почав тікати та дістався до прикордонних інженерних споруд на кордоні з Угорщиною і намагався здолати загороджувальний паркан.

Чоловік був без документів. Він назвався громадянином України та розповів, що прямував на побачення, заблукав, а побачивши вночі прикордонників, злякався й почав тікати.

Цікаво, що з собою чоловік мав наплічник, в якому ніс нетиповий для побачення набір предметів. Там знаходився змінний одяг, пляшка пива, хлібина, майонез та сигарети.

В ході перевірочних заходів прикордонникам вдалося встановити особу затриманого – ним виявився 31 річний громадянин України. Також стало відомо, що чоловік підозрюється у вчиненні злочину, передбаченого ст. 121 ККУ «Умисне тяжке тілесне ушкодження», що спричинило смерть потерпілого.

Скоріш за все, справжня причина появи чоловіка на кордоні - незаконно потрапити до Угорщини, щоб уникнути кримінальної відповідальності. Наразі затриманого притягнуто до адмінвідповідальності за порушення прикордонного режиму та злісну непокору законному розпорядженню охоронців кордону і передано співробітникам Нацполіції.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ