Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На кордоні з Польщею затримали єгиптянина

Вчора, на Львівщині прикордонники затримали іноземця який пішки прямував до Польщі, - прес-служба Мостиського прикордонного загону.

Чоловіка помітив прикордонний наряд відділу «Смільниця» на околиці смт. Нижанковичі за декілька десятків метрів від прикордонних інженерних споруд. Затриманий, 1991 року народження, був без документів і при собі мав лише ксерокопію паспорту. В подальшому з’ясувалось, що в Україну він прибув минулого року, певний час легально проживав і працював, проте вирішив шукати кращої долі на Заході. Стосовно затриманого було складено документи справи про адміністративне правопорушення за спробу незаконного перетинання державного кордону України, рішення прийматиме суд.

Також в пункті пропуску «Краківець» прикордонники виявили ще два випадки порушення законодавства з прикордонних питань. Так, під час оформлення на виїзд з України автомобіля марки Рено, іноземної реєстрації, за кермом якого перебував 26-річний мешканець Львова, спрацювала база даних Інтерпол. Згідно відомостей, внесених в базу, значилось що автівку на початку року було викрадено в Польщі. На місце події були викликані співробітники Нацполіції України, які в подальшому займаються справою.

Згодом, під час оформлення рейсового автобусу Харків-Вроцлав, прикордонники виявили підроблену посвідку на постійне проживання в Україні в одного з пасажирів – 56-річного громадянина Грузії. Крім того, під час розбору іноземець спробував відкупитися від правоохоронців та запропонував прикордоннику 100 доларів США хабара. Всі дії зловмисника були детально задокументовані, про факти виявлення ознак кримінальних правопорушень передбачених статтями 358 та 369 Кримінального кодексу України проінформовано Нацполіцію України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ